Om

Ravnevand Fysikalske Institutt ligger i Fevik helsehus. Her ønsker jeg deg velkommen til et miljø med høy kompetanse. Jeg har erfaring innen diagnostisering samt behandling av akutte og kroniske smerter. Hos meg er du som pasient i sentrum. Det betyr at jeg ikke bare ser din skade, men ser på din kropp i et helhetsperspektiv.

Helseforsikring

Vi samarbeider med de største aktører innen helseforsikring

Har du derfor helseforsikring kan du få dekket behandlingen. Det første du gjør er å ta kontakt med ditt forsikringsselskap og undersøke om du kan bruke oss og den behandlingsformen du er henvist for. Når du har mottatt bekreftelse fra forsikringsselskapet, tar du direkte kontakt til oss.

Forsikringsselskapet vil sende ytterligere informasjon. Når dette er klart kan vi starte behandlingen og vi sørger for faktureringen av forsikringsselskapene direkte. Vi har avtale med selskapene under. Tryg og IF går under Falck og Nordic. Har du forsikring gjennom et annet selskap enn de under kan du sannsynligvis bruke oss allikevel. Ta kontakt med ditt forsikringsselskapet om dette.

Hva koster det?

Alle kan komme til behandling, uten henvisning fra lege. Det gis ikke trygderefusjon – men det betyr ikke at det er dyrt å gå til fysioterapeut.

Pris:

(Vi tar tar kort og kontanter, samt lager faktura.)

  • 1 Konsultasjon: Kr 320,-
  • Normal Behandling: Kr 250,-

Ved første konsultasjon bør du planlegge 45 minutter mens de neste konsultasjonene stort sett varer inntil 30 minutter

Kleskode

Tenk på hvilken kroppsdel du har en skade/plage. Det er sannsynlig at fysioterapeuten må få tilgang på denne delen av kroppen. Du kan også med fordel medbringe ditt eget håndkle eller laken.

Første konsultasjon

Første undersøkelse er en nøye gjennomgang av din situasjon.

Fysioterapeuten tester funksjon og bevegelsesmønstre og utfører kliniske tester for å stadfeste en funksjonsdiagnose og årsak til problemene.

Lokalisering av smertekilder i ledd og muskulatur er også en del av dette, så vel som analysering av holdning, pust og muskulære spennings- og bevegelsesmønstre.
I tillegg gjøres eventuelle ortopediske og nevrologiske tester.

Timen ender i en felles målsetning og behandling iverksettes etter hva som er mest effektivt for dine plager.